Her har Jonas Moberg plassert seg på sin terrasse med en kopp kaffe i mellom alle treningsøktene som gjennomføres hver dag.
Vi opplever Jonas Moberg som en seriøs og god travtrener, som benytter gode prinsipper og gode treningsforhold for å få frem sine egne og andres travhester til gode prestasjoner.
Jonas sitter alltid i sylken når det er travløp for sine hester og gjør sitt aller beste også der.
Tal AB har i mange år hatt et nært og godt samarbeid med Stall Jonas Moberg i Värmland i Sverige. Jonas, som er profftrener ved Färjestad Travbane i Karlstad, driver gården sammen med sin kone Anne.

Som man ser under så er det stor fine beitemark rundt gården og der er gode treningsforhold for trening av hest også.


Det benyttes gruslagt skogsbilveier og nedlagte jernbanetrasseer under treningen. Av andre fasiliteter som befinner seg hos Stall Jonas Moberg er tredemøller også i vannbasseng. Dette er jo veldig fint ved "egentrening" og ved skadetilfeller.

  Her er det Bedas Chip (e. Pine Chip) som får seg en ekstra treningsøkt på trede- mølla: Hun ser ut til å trives med det.

Vi forstår godt at dette er fine fasiliteter i en bedrift som dette.

Før og etter trening er det viktig med stell av hesten. Her er det så kona til Jonas, Anne Moberg som steller Bedas Chip. Jonas og Anne har lang erfaring av oppdrett og trening av travhester og fungerer veldig godt som et team i Stall Jonas Moberg. I tillegg så er også barn og andre involvert i dette. Her kan man se stallens egen internettside.

Tal AB regner med å samarbeide med Stall Jonas Moberg i årene fremover, slik vi har gjort fram til nå.