Stall Magnus Jakobsson

TAL AB har i flere år hatt et samarbeid med Stall Magnus Jakobsson i forbindelse med noen av våre løpshester. Magnus driver stallen sammen med sin kone Jeanette på en ypperlig måte og Tal AB er imponert over treningsforholdene. Med en flott preparert 1000 meters rundbane bare et par hundre meter fra stallen gir dette veldig gode treningsforhold i rolige omgivelser. Idyllisk med skog på begge sider. Her er det to bilder fra banen:


Det er mange ansatte hos Stall Magnus Jakobsson. Her er to av disse representert med Jeanette Jakobsson med vår løpshest Unieme (e. Pine Chip (US) og Cambusa Jet (IT)) til venstre og Richard Arthur Irons med vårt oppdrett og løpshest Next Love (e. Love You (FR) og Premiere Lindy (US) og halvbror til Fight On Line) til høyre.
Richard, som opprinnelig kommer fra Chicago hvor hans far driver et treningssenter for travhester, har vært i Sverige i 10 år, hvorav de siste 4 årene hos Magnus. Han mål og visjon er å få utvikle seg videre som unghesttrener. Vi ser gode og spennende resultater med bl.a. Next Love. Man kan også se her at stallfasilitetene også er fine hos Stall Magnus Jakobsson.

Vi ser frem til et videre og godt samarbeid med Stall Magnus Jakobsson.

Her kan du se Stall magnus Jakobssons egen internettside..